Hindbærfromage – Opskrift på den bedste og lækreste hindbærfromage serveret i glas pyntet med friske hindbær og flødeskum. Fromage med hindbær smager så dejligt og det er en virkelig nem dessert. Generelt er fromage bare virkelig nemt og lækkert. De fleste kender sikkert citronfromage og ymerfromage, som er nogle klassiske og velkendte desserter.
Fromage med hindbær
Fromage er en lækker, luftig og let dessert. Her har jeg lavet fromage med hindbær, men det kan være alle salgs bær eller en blanding af forskellige bær. Fromage er en dessert der nemt kan laves til mange mennesker. Det er bedst at lave fromage dagen inden, at den skal serveres, da den skal stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Hindbærfromage
3 blade husblas
250 g hindbær, frosne
4 hele æg, friske eller pasteuriseret
125 g sukker
1 tsk. vaniljepasta eller vaniljesukker
3,5 dl piskefløde
Derudover
Flødeskum
Friske hindbær
Revet chokolade
Fremgangsmåde
Hindbærfromage
Læg husblas i blød i koldt vand.
Giv hindbær et hurtigt opkog og stavblend hindbærrene. Vrid husblassen for vand og smelt husblassen i den lune hindbærpure og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt – det tager ca. 5-10 minutter. Når hindbærpure er lillefinger varm røres der et par skefulde af æggemassen i, og derefter vendes det hele forsigtigt i den luftige æggemasse. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den i æggemassen.
Fordel hindbærfromagen i portionsglas (eller i en skål) og stil på køl i mindst 4 timer, men gerne til dagen efter. Lige inden servering pyntes hindbærfromage med flødeskum, friske hindbær og revet chokolade. Velbekomme!