Highlights: April - Små fine glimt fra min kamerarulle

Highlights: April

Highlights: April – Måske en ny føljeton her på bloggen, hvem ved. I hvert fald havde jeg sådan lyst til at dele lidt highlights fra min kamerarulle, med ting jeg har oplevet i april måned. Ikke fordi det som sådan er nogle vildt spændende ting, men det er nogle hyggeligt ting.

Som man har kunne se i mine stories, så har jeg fået bagt enormt meget med surdej og jeg vil sige, at jeg er ved at have knækket koden til et lækkert luftigt og sprødt brød og boller.

Der har virkelig været god tid til at gå mange lange ture forskellige steder, på afstand selvfølgelig, og mennesketomme steder. Jeg bor lige ved stranden, og der går jeg stort set en tur hver dag, og det er ret fascinerende, hvordan stranden ændrer sig dag for dag. De lyserøde kirsebærtræer er så smukke og ligner nærmest lyserøde skyer.

Hver aften sidder jeg og signerer bøger til jer, og det er noget så hyggeligt! Jeg elsker at sidde og skrive små hilsner til jer, og I er simpelthen så søde også at sende mig de fineste hilsner, når I bestiller min bog. Tusind tak! Jeg glæder mig til, at der kommer en Baking Moments 2 til november, men mere om det en anden gang.

Jeg er blevet besat af græsk yoghurt og spiser det stort set hver morgen. Min yndlings variant er med blåbær, frisk mynte, mandler og peanutbutter. Den anden variant er med hindbærcurd, som også smager vidunderligt.

Haven vokser derudaf og de mange dage med sol og regn har virkelig gjort underværker! Jeg har fået sået radiser, spinat, salat, grønkål og lilla grønkål, broccoli og bønner i den ene plantekasse. I den anden skal der være flotte farverige blomster ved siden af kassen fyldt med jordbær. Bærhaven, som vi kalder den herhjemme, er godt i gang. I bærhaven har vi: Grønne og røde stikkelsbær, Josta (en blanding mellem stikkelsbær og solbær), gule, røde og sorte hindbær, lyerøde, hvide og røde ribs, brombær og solbær. Årh, hvor jeg glæder mig til at plukke en masse friske bær og pynte mine kager med.

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar