På det seneste har jeg.. - Frederikke Wærens
Inspiration

På det seneste har jeg..

Plukket den fineste blomsterbuket med de fineste blomster fra en blomstermark til synet af den smukkeste solnedgang! Man kan kvit og frit plukke af blomsterne. Blomsterne er plantet for at gøre jorden klar til at plante 25.000 træer, som bliver til Københavns nye byskov.

 

Spist frokost i solen med min mor på Sonny.

 

Været på en vildt spændende og inspirerende Foodstyling & Photography workshop med den fantastisk dygtige Local Milk,, som blev afholdt i Signe Bays smukke studie! Se lige det fine bord!

 

Delt denne skønne brownie med brombær/blåbærmousse med jer! Jeg er faktisk lige nu i gang med at bage en bare med hindbærmousse.

 

Været afhængig af vandmelonsalat med feta. Det smager jo latterligt godt. Har faktisk også delt 3 skønne salater med jer, hvis I ikke har set det endnu.

 

Spist mig mæt i 3 overdådige desserter til dessert middag med Søllerød Kro og Magasinet Lækkerier! Jeg var totalt fan af denne Baked Alaska med Sønderjysk brødtorte, solbær, vanilje og brændt marengs.

 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar