Grilled cheese med artiskok - Sprød sandwich med artikok-fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Grilled cheese med artiskok

Grilled cheese med artiskok – Opskrift på sprød og lækker grilled cheese sandwich med artiskokker og parmesan. Denne grilled cheese smager vidunderligt og den er så nem at lave. Fyldet består af creme fraiche, der røres sammen med hakkede artiskokhjerter, dem i lage, sennep, hvidløg, parmesan, citron, salt og peber. Fyldet kommes imellem brødskiver med mozzarella ost og så steges sandwichne sprøde i rigeligt smør. Så hurtigt og lækkert.

Hvis du, ligesom jeg, elsker artiskokhjerter, så skulle du tage at prøve denne opskrift på butterdejstærte med artiskokker. Rigtig god fornøjelse!

Grilled cheese med artiskok

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.

Ingredienser

Grilled cheese med artiskok
Derudover

Fremgangsmåde

Grilled cheese med artiskok

Rør en dressing sammen med creme fraiche, hvidløg, sennep, citronsaft, artiskokker og parmesan. Smag til med salt og peber.

Fordel dressingen og revet mozzarella på den ene side af 2 af brødskiverne. Klap dem sammen til 2 sandwich og steg dem i smør på begge sider til sprøde sandwich. Kom evt. et låg på panden, sådan smelter osten helt. Skær hver sandwich i 2, så der er 4 halve sandwich. Drys med revet parmesan og evt. purløg eller artikokker. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar