Grilled cheese med artiskok - Sprød sandwich med artikok-fyld
Opskrifter Livsstil Shop

Grilled cheese med artiskok

Grilled cheese med artiskok – Opskrift på sprød og lækker grilled cheese sandwich med artiskokker og parmesan. Denne grilled cheese smager vidunderligt og den er så nem at lave. Fyldet består af creme fraiche, der røres sammen med hakkede artiskokhjerter, dem i lage, sennep, hvidløg, parmesan, citron, salt og peber. Fyldet kommes imellem brødskiver med mozzarella ost og så steges sandwichne sprøde i rigeligt smør. Så hurtigt og lækkert.

Hvis du, ligesom jeg, elsker artiskokhjerter, så skulle du tage at prøve denne opskrift på butterdejstærte med artiskokker. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sandwich til 2 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. /
Ingredienser

Grilled cheese med artiskok

3 spsk. creme fraiche

1 fed hvidløg, presset

1 tsk. sennep

1 spsk. citronsaft

Ca. 4-5 stk. artiskokhjerter i lage, finthakket

1 dl fintrevet parmesan + ekstra til pynt

Salt og peber

Derudover

4 stykker godt brød

100 g revet ost, f.eks. mozzarella

Smør til stegning

 

Fremgangsmåde

Grilled cheese med artiskok

Rør en dressing sammen med creme fraiche, hvidløg, sennep, citronsaft, artiskokker og parmesan. Smag til med salt og peber.

Fordel dressingen og revet mozzarella på den ene side af 2 af brødskiverne. Klap dem sammen til 2 sandwich og steg dem i smør på begge sider til sprøde sandwich. Kom evt. et låg på panden, sådan smelter osten helt. Skær hver sandwich i 2, så der er 4 halve sandwich. Drys med revet parmesan og evt. purløg eller artikokker. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.