Græsk salat - Opskrift på klassisk græsk salat med oliven og feta
Opskrifter Livsstil Shop

Græsk salat

Græsk salat – Opskrift på den bedste klassiske græske salat. Jeg elsker græsk mad, og den græske salat er en kæmpe favorit. Græsk salat er så nemt at lave og kræver ikke mange ingredienser. Der er mange måder at lave græsk salat på og denne her er min favorit. Jeg laver den med tomater, agurk, rødløg og peberfrugt skåret i grove stykker. Derudover er der kalamata oliven i, rødvinseddike, tørret oregano og selvfølgelig en hel blok feta ovenpå. Man kan også sagtens smuldre fetaen, men jeg har altid fået græsk salat serveret sådan på Kreta.

Prøv også min opskrift på græske bruschettaer eller tzatziki. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest

Græsk salat

Salat, tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Græsk salat

5 store tomater

1/2 agurk

1 rødløg

1 grøn peberfrugt, valgfri

75 g kalamata oliven

2 spsk. rødvinseddike

4 spsk. olivenolie

1 blok græsk feta, 150 g

Tørret oregano

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Græsk salat

Skær tomaterne i grove stykker. Skræl agurken og skær den i halve skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde skiver.

Kom grøntsagerne i en skål og tilsæt oliven, rødvinseddike og olivenolie. Rør det godt rundt. Læg feta ovenpå, dryp med lidt ekstra olivenolie og drys med tørret oregano. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.