Græsk pastasalat – Opskrift på lækker græsk inspireret pastasalat med oliven, feta, oregano, peberfrugt og agurk. Denne lækre pastasalat er utrolig nem at lave og den smager rigtig dejligt. Pastasalaten består af pastaskruer som blandes med tomater, agurk, peberfrugt, rødløg, feta, oliven og en olie-eddike dressing med både frisk og tørret oregano. Det er en super nem pastasalat, som kan serveres som tilbehør til grillet kød eller kylling til aftensmad og som også er perfekt at have med på madpakken. Salaten kan også være en del af et tapasbord eller en buffet.
Prøv også min opskrift på pastasalat med kylling, karry og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Græsk pastasalat
Ingredienser
Græsk pastasalat
350 g pastaskruer, kogte
3 skoleagurker, skåret i tynde skiver
250 g små tomater, skåret i tern
1 grøn peberfrugt, skåret i tynde strimler
1 rødløg, skåret i tynde skiver
150 g feta
150 g oliven
Olie-eddike dressing
2 spsk. hvidvinseddike
4 spsk. olivenolie
2 spsk. flydende honning
3 spsk. citronsaft
Salt og peber
1 lille håndfuld frisk oregano, finthakket
1 tsk. tørret oregano
Fremgangsmåde
Græsk pastasalat
Bland alle ingredienserne sammen.
Olie-eddike dressing
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten og server straks. Velbekomme!