Gnocchi med tomatsauce og mozzarella - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella – Opskrift på lækker hverdagsret med gnocchi i fad med tomatsauce, mascarpone, rød pesto, spinat og mozzarella. Denne ret er utrolig nem og hurtig at lave. Retten laves ved at stege hvidløg og rødløg og derefter gnocchi. Det hældes i et fad, hvorefter saucen laves med tomatsauce, mascarpone, rød pesto og spinat. Hele herligheden bages i fadet med frisk mozzarella på.

Jeg bruger en tomatsauce/passata på flaske, som kan købes i forskellige udgaver i de fleste supermarkeder. Det er super nemt at bruge sådan en tomatsauce, når man vil lave mad med kort tilberedningstid.

Retten kan spises som den er eller serveres med frisk grøn salat med f.eks. rucola, romaine salat, tynde skiver agurk og denne vinaigrette. Prøv også min andre opskrifter på mad i fad. Rigtig god fornøjelse!

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Fremgangsmåde

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Svits løg og hvidløg på en pande i olivenolie. Tilsæt gnocchi og lad dem stege med i et par minutter. Hæld det op i et ovnfast fad og lav saucen.

Hæld tomatsaucen på panden og tilsæt mascarpone og rød pesto. Lad det simre lidt. Tilsæt spinat og lad det falde sammen. Hæld saucen udover gnocchi og kom mozzarella på. Bag i ovnen i ca.15-18 min.

Server straks med revet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar