Glutenfrit bananbrød med mørk chokolade

Glutenfrit bananbrød med chokolade er super nemt at bage. Brødet består kun af ganske få ingredienser, og da der ikke er mel i brødet, så er det meget “fugtigt” i konsistensen og bliver hermed ikke så nemt tørt.  Da jeg havde bagt og smagt dette bananbrød, var jeg simpelthen nødt til at dele opskriften med jer, med det samme, derfor er det ikke nogle særlig professionelle billeder, det håber jeg er ok..hehe! I er flere der har efterspurgt glutenfrie opskrifter, så jeg eksperimenterer på livet løs i køkkenet og snart kommer der nogle rigtig lækre glutenfrie opskrifter.  Dette bananbrød kan også laves sukkerfrit ved at tilsætte vaniljepulver i stedet for vaniljesukker. Hvis du vil prøve nogle af mine andre opskrifter af med banan, så kan du finde dem her: Bananvafler med havregryn, svampet og lækker banankage, sunde bananpandekager med chiafrø og bananbrød med kokos og chokolade. God fornøjelse!

Glutenfrit bananbrød med chokolade
Ingredienser

Glutenfrit bananbrød med chokolade:

3 æg

2 modne bananer

300 g mørk chokolade, smeltet, f.eks. 54,5% fra Callebaut (reklamelink)

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

1 lille knivspids salt

Fremgangsmåde

Glutenfrit bananbrød med chokolade:

Tænd ovnen på 180 C varmluft. Blend alle ingredienserne sammen til en skummende og ensartet masse. Smør en brødform med fedtstof og bag bananbrødet i ovnen i ca. 55 min. til 1 time. Det skal være lidt blødt og fugtigt indeni. Lad brødet køle af inden det nydes med f.eks. en klat flødeskum eller en kugle god vaniljeis til. Velbekomme!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.