Opskrift på sunde pandekager med banan og chiafrø
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sunde pandekager med banan og chiafrø

Det har længe været populært at lave bananpandekager, så det er der ikke noget nyt i. Jeg har igennem noget tid prøvet at finde frem til de bananpandekager jeg bedst kan lide, og som tilmed er sunde. Disse pandekager med banan, chiafrø og havregryn er lækre og super nemme og hurtige at lave. De er smagt til med kanel, som jeg synes passer rigtig godt til.  Du kan spise pandekagerne som morgenmad med skyr og frugt eller som en eftermiddagssnack. God fornøjelse og rigtig god søndag!

Sunde pandekager med banan og chiafrø

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Opskrift til 4 små pandekager:

Fremgangsmåde

Pandekager:

Blend alle ingredienserne i en blender. Varm en pande op til middelvarme med kokosolie og bag pandekagerne i ca. 2 minutter på hver side, til de er gennembagte. Server pandekagerne med det samme med f.eks. skyr, frugt, bær nødder, æblegrød eller syltetøj. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar