Opskrift på sunde pandekager med banan og chiafrø
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sunde pandekager med banan og chiafrø

Det har længe været populært at lave bananpandekager, så det er der ikke noget nyt i. Jeg har igennem noget tid prøvet at finde frem til de bananpandekager jeg bedst kan lide, og som tilmed er sunde. Disse pandekager med banan, chiafrø og havregryn er lækre og super nemme og hurtige at lave. De er smagt til med kanel, som jeg synes passer rigtig godt til.  Du kan spise pandekagerne som morgenmad med skyr og frugt eller som en eftermiddagssnack. God fornøjelse og rigtig god søndag!

Sunde pandekager med banan og chiafrø

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Opskrift til 4 små pandekager:

Fremgangsmåde

Pandekager:

Blend alle ingredienserne i en blender. Varm en pande op til middelvarme med kokosolie og bag pandekagerne i ca. 2 minutter på hver side, til de er gennembagte. Server pandekagerne med det samme med f.eks. skyr, frugt, bær nødder, æblegrød eller syltetøj. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar