Sunde gulerodsmuffins – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Sunde gulerodsmuffins

Sunde gulerodsmuffins – Opskrift på lækre svampede gulerodsmuffins uden hvidt sukker. Disse sunde muffins med gulerod er så lækre. De er sødet med dadler og æble og derudover består de af havregryn, skyr (eller græsk yoghurt), kanel, æg, bagepulver, salt, kokosolie og rosiner. Rosinerne kan dog sagtens undlades.

Disse sunde gulerodsmuffins kan sagtens laves i en glutenfri version ved at bruge glutenfri havregryn. Prøv også at tilsætte hakkede valnødder i dejen. Gulerodsmuffins er perfekte som en snack i madpakken, inden eller efter træning eller som et sundere indslag på et kagebord.

Når gulerodsmuffinsne tages ud af ovnen, så kan de godt virke lidt fugtige indeni, men det er æblerne og gulerødderne der bidrager til fugten, så de skal bare have lov til at køle helt ned. De er også helt perfekte at fryse ned. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sunde søde sager til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Sunde gulerodsmuffins

3 dl havregryn

6 dadler, udstenede

4 æg

2 dl græsk yoghurt eller skyr

1 spsk. kokosolie, smeltet

1 tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

1 lille nip salt

1 æble, revet

2 store gulerødder, revet

65 g rosiner

Fremgangsmåde

Sunde gulerodsmuffins

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Blend havregryn, dadler, æg, yoghurt, kokosolie, bagepulver, kanel og salt sammen til en ensartet klumpfri dej. Rør revet æble, revet gulerod og rosiner i dejen.

Fordel deje i 12 muffinsforme og bag i ca. 20-25 minutter. Lad muffins afkøle og server. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.