Fudge barer med havregryn – Opskrift på nemme og lækre fudge barer med havregrynsdej. Disse barer er inspireret af Starbucks Oatmeal Fudge bars, her lavet i en hjemmelavet udgave. Barerne består af en havregrynsdej som bages med en chokolade fudge. Selve havregrynsdejen er lavet udfra min opskrift på havregrynsbarer med chokolade og karamel. Fudge delen består af kondenseret mælk, smør, chokolade og salt.
Barerne kan sagtens laves dagen inden de skal serveres, da kage har godt af at stå på køl og sætte sig. Den er nemlig meget nemmere at skære ud, når den er helt kold. Rigtig god fornøjelse!
Fudge barer med havregryn
Ingredienser
HavregrynsdejFremgangsmåde
Havregrynsdej
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 28 x 28 cm med bagepapir og fordel halvdelen af dejen i formen.
Fudge lag
Kom kondenseret mælk, smør, chokolade og salt i en lille gryde. Smelt det under omrøring ved lav varme. Rør det sammen til en blank og tyk masse. Hæld massen på dejen i formen. Dæk fudge laget med den anden halvdel af dejen. Bag i 30 min.
Stil herefter på køl i 1-2 timer eller indtil kagen har sat sig. Skær fudge barerne ud i firkanter og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Er de fryseegnede?