Frugtspyd med brownie - Opskrift på frugtspyd med brownie
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frugtspyd med brownie

Frugtspyd med brownie – Opskrift på lækre frugtspyd med frugt, bær og brownie. Disse lækre og hyggelige frugtspyd med brownie er så nemme og hurtige at lave. Spyddene kan bruges til forskellige lejligheder, f.eks. er de helt perfekte at servere til en børnefødselsdag, til et studentergilde, konfirmation, på picnic eller som en del af et tapasbord eller et kagebord.

Der kan bruges forskellige frugter og bær. Jeg har brugt jordbær, hindbær, blåbær, ananas og vindruer, men æbler, banan og melon kan også bruges. Jeg har bagt brownien efter min opskrift på verdens bedste fudgy brownie, men en anden slag kage kan også bruges, f.eks. svampet banankage eller svampet chokoladekage. Spyddene kan med fordel gøres klar dagen inden servering og blot opbevares på køl i en foliebakke med bagepapir imellem. Jeg har pyntet med smeltet mælkechokolade, men man kan også dyppe spyddene i chokoladefondue. Rigtig god fornøjelse!

Frugtspyd med brownie

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Frugtspyd med brownie

Fremgangsmåde

Frugtspyd med brownie

Bag brownien og lad den afkøle, gerne til dagen efter.

Skær brownien ud i små passende firkanter.

Sæt browniestykkerne på træspyd med forskelligt frugt og bær. Smelt chokoladen og dryp den henover spyddene. Opbevar spyddene på kæl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Det ville jeg ikke gøre, for frugtsaften vil gøre kagen blød. Man kan sagtens bage brownien dagen før og så samle spyddene på dagen 🙂

Skriv en kommentar