Frugtspyd med brownie - Opskrift på frugtspyd med brownie
Opskrifter Livsstil Shop

Frugtspyd med brownie

Frugtspyd med brownie – Opskrift på lækre frugtspyd med frugt, bær og brownie. Disse lækre og hyggelige frugtspyd med brownie er så nemme og hurtige at lave. Spyddene kan bruges til forskellige lejligheder, f.eks. er de helt perfekte at servere til en børnefødselsdag, til et studentergilde, konfirmation, på picnic eller som en del af et tapasbord eller et kagebord.

Der kan bruges forskellige frugter og bær. Jeg har brugt jordbær, hindbær, blåbær, ananas og vindruer, men æbler, banan og melon kan også bruges. Jeg har bagt brownien efter min opskrift på verdens bedste fudgy brownie, men en anden slag kage kan også bruges, f.eks. svampet banankage eller svampet chokoladekage. Spyddene kan med fordel gøres klar dagen inden servering og blot opbevares på køl i en foliebakke med bagepapir imellem. Jeg har pyntet med smeltet mælkechokolade, men man kan også dyppe spyddene i chokoladefondue. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert, Tilbehør til 8-10 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Frugtspyd med brownie

1 portion brownie, f.eks. fra denne opskrift

Jordbær

Hindbær

Blåbær

Ananas

Vindruer

Ca. 100 g chokolade, smeltet

Træspyd

 

Fremgangsmåde

Frugtspyd med brownie

Bag brownien og lad den afkøle, gerne til dagen efter.

Skær brownien ud i små passende firkanter.

Sæt browniestykkerne på træspyd med forskelligt frugt og bær. Smelt chokoladen og dryp den henover spyddene. Opbevar spyddene på kæl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.