Friterede tortillas med rejer - Perfekt forret med rejer og chili
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Friterede tortillas med rejer

Friterede tortillas med rejer – Opskrift på sprøde friterede mini tortilla pandekager serveret med spicy rejer, guacamole og koriander. Disse lækre sprøde tortillas med fyld af spicy rejer er en perfekt appetizer eller forret inden en middag. De består af mini tortilla pandekager, som friteres i olie på en pande, så de popper op og bliver sprøde. De sprøde tortillas toppes med en spicy rejesalat med forårsløg, grøn chili, agurk, lime og olie. Derudover pyntes de med en nem guacamole, hakkede grønne oliven, koriander, ekstra chili i både, Tajin og lime i både.

De spicy rejer og guacamolen kan forberedes dagen inden, så skal tortillas blot friteres og pyntes lige inden servering. De friterede tortillas kan også pyntes med andre toppings f.eks. vandmelonsalsa. Rigtig god fornøjelse!

Friterede tortillas med rejer

Opskrift til 8 stk.
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Spicy rejer
Guacamole
Desuden

Fremgangsmåde

Spicy rejer

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Opbevar det på køl indtil brug. Det kan sagtens laves dagen inden brug.

Guacamole

Mos avocadoer sammen med en gaffel og rør limesaft og salt i. Opbevar på køl indtil brug.

Kom olie på en pande, så bunden er helt dækket. Friter tortillas ca. 1 minut på hver side eller indtil de bobler op og bliver gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og drys med lidt salt.

Lige inden servering pyntes friterede tortillas med spicy rejer, guacamole, finthakkede oliven, chili, koriander, Tajin og lime i både. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar