Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Endelig endnu en omgang fredgshygge. I dag står den på græsk yoghurt med hjemmelavet blåbærkompot og sprød granola med peanutbutter og chokolade. Server denne hyggelige og søde ret som en lækker dessert eller som et sødt indslag på brunch bordet. Granolaen er en virkelig gammel opskrift efterhånden og jeg havde faktisk helt glemt den, men godt at jeg kom i tanke om den, for den er simpelthen så god. Yoghurten kan skiftes ud med skyr, eller hvad man nu bedst kan lide. Prøv også med stikkelsbærmarmelade eller rabarberkompot.
Jeg beklager virkelig, at der går så lang tid imellem mine almindelige opskrifter og fredagshygge-opskrifter. På mandag har jeg sidste fotodag med min kommende kagebog og derefter har jeg mere tid til at udvikle nye opskrifter her til bloggen. Hav en skøn dag!
Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola
Ingredienser
Sprød granolaFremgangsmåde
Sprød granola
Lav granolaen og lad den køle af.
Blåbærkompot
Kom alle ingredienserne i en lille gryde og lad det koge op. Kog det til noget af væsken er fordampet og kompotten tykner en smule. Hæld det op i et skoldet glas.
Server yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar