Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola -

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Endelig endnu en omgang fredgshygge. I dag står den på græsk yoghurt med hjemmelavet blåbærkompot og sprød granola med peanutbutter og chokolade. Server denne hyggelige og søde ret som en lækker dessert eller som et sødt indslag på brunch bordet. Granolaen er en virkelig gammel opskrift efterhånden og jeg havde faktisk helt glemt den, men godt at jeg kom i tanke om den, for den er simpelthen så god. Yoghurten kan skiftes ud med skyr, eller hvad man nu bedst kan lide. Prøv også med stikkelsbærmarmelade eller rabarberkompot.

Jeg beklager virkelig, at der går så lang tid imellem mine almindelige opskrifter og fredagshygge-opskrifter. På mandag har jeg sidste fotodag med min kommende kagebog og derefter har jeg mere tid til at udvikle nye opskrifter her til bloggen. Hav en skøn dag!

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Sprød granola
Blåbærkompot
Derudover

Fremgangsmåde

Sprød granola

Lav granolaen og lad den køle af.

Blåbærkompot

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og lad det koge op. Kog det til noget af væsken er fordampet og kompotten tykner en smule. Hæld det op i et skoldet glas.

Server yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar