Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade. Disse sundere bananmuffins er uden raffineret sukker. De er sødet med bananer og dadelkaramel (kan erstattes med 2 friske dadler), og så er de også uden mælkeprodukter. Jeg siger jer, de smager SÅ skønt, og er helt vildt svampede! Muffinsne er meget nemme at lave, da alle ingredienserne bare skal blendes sammen, fordeles i muffinsforme og derefter bages. Server bananmuffinsne som en lækker eftermiddagssnack, i madpakken, tag dem med på tur eller server dem i stedet for slik til fredagshyggen. Frys evt. nogle af kagerne ned, så har du til en hurtig og sundere snack til når lækkersulten melder sig. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade
Ingredienser
Sundere bananmuffins med chokolade (6 stk)Fremgangsmåde
Sundere bananmuffins med chokolade
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet og flydende dej. Du kan også bruge en stavblender til dejen. Vend chokoladen i dejen. Fordel 6 muffinsforme i en form til muffins og fordel dejen i muffinsformene. Bag muffinsne i ca. 30 minutter til de er gyldne. Prøv at stikke i dem med en kødnål for at se om der hænger noget dej ved. Lad muffinsne køle af og nyd dem.
Skriv endelig en kommentar