Sunde snickers barer - Opskrift på nemme sunde snickers barer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sunde snickers barer

Lækre sunde snickers barer, som er virkelig nemme at lave. De består af en dadel-bund med saltede peanuts og havregryn, og ovenpå er der et godt lag mørk chokolade med flere peanuts. Jeg har før lavet sundere snacks inspireret af snickers. Disse snickerskugler er stort set lavet med de samme ingredienser som snickers barerne. De er perfekte at nyde som en snack, og jeg skal helt sikkert skal lave sådan en portion igen, når jeg i næste uge kører på skiferie med min familie. Rigtig god fornøjelse!

Sunde snickers barer

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Sunde snickers barer (ca. 10-12 stk.)
Derudover

Fremgangsmåde

Sunde snickers barer

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet og sammen hængende masse. Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm og pres massen ned i bunden til den er helt ligeligt fordelt. Stil formen på køl i 1 time.

Smelt chokoladen og kokosolie i en skål over vandbad og rør det godt sammen. Hæld chokoladen udover dadel-massen og drys med peanuts. Stil formen på køl igen til chokoladen er størknet.

Skær herefter ud til barer i passende størrelse og server. De kan godt være lidt svære at skære ud, så vend barerne om, sådan så du først skærer ned i dadel-massen og derefter i chokoladen 🙂 Opbevar barerne på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar