Sunde snickers barer - Opskrift på nemme sunde snickers barer
Opskrifter Livsstil Shop

Sunde snickers barer

Lækre sunde snickers barer, som er virkelig nemme at lave. De består af en dadel-bund med saltede peanuts og havregryn, og ovenpå er der et godt lag mørk chokolade med flere peanuts. Jeg har før lavet sundere snacks inspireret af snickers. Disse snickerskugler er stort set lavet med de samme ingredienser som snickers barerne. De er perfekte at nyde som en snack, og jeg skal helt sikkert skal lave sådan en portion igen, når jeg i næste uge kører på skiferie med min familie. Rigtig god fornøjelse!

Små sundere sager til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt + 1 t.
Ingredienser

Sunde snickers barer (ca. 10-12 stk.)

250 g dadler, juicy

100 g peanuts, saltede

50 g havregryn

2 spsk kokosolie

Derudover

150 g mørk chokolade, jeg har brugt 80 %

3 spsk kokosolie

50 g peanuts

Fremgangsmåde

Sunde snickers barer

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet og sammen hængende masse. Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm og pres massen ned i bunden til den er helt ligeligt fordelt. Stil formen på køl i 1 time.

Smelt chokoladen og kokosolie i en skål over vandbad og rør det godt sammen. Hæld chokoladen udover dadel-massen og drys med peanuts. Stil formen på køl igen til chokoladen er størknet.

Skær herefter ud til barer i passende størrelse og server. De kan godt være lidt svære at skære ud, så vend barerne om, sådan så du først skærer ned i dadel-massen og derefter i chokoladen 🙂 Opbevar barerne på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

Bedøm denne ret

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.