Yoghurtbrud med toppings – Opskrift på lækkert frossent yoghurtbrud med granola, bær og nødder. Disse yoghurtbrud er så lækre og nemme og virkelig hurtige at lave. Jeg bruger græsk yoghurt 10 %, som blandes med flydende honning og vanilje. Yoghurten smøres ud på et stykke bagepapir i en form og drysses med granola, friske bær og cashewnødder. Herefter fryses det ned og skæres eller brækkes i stykker.
Der kan bruges forskellige bær og frugt og cashewnødderne kan skiftes ud med mandler, hasselnødder, chiafrø osv. Det er også lækkert et komme smeltet chokolade udover.
Server yoghurtbrudene som en sundere snack, til brunchbordet eller som morgenmad. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Yoghurtbrud med toppings
750 g græsk yoghurt, enten 2 % eller 10 %
2 spsk. honning, gerne flydende
2 tsk. vaniljesukker eller vaniljepulver
Derudover
200 g blandede bær, f.eks. hindbær og jordbær
2 håndfulde usaltede cashewnødder
2 håndfulde valgfri musli eller granola
Fremgangsmåde
Yoghurtbrud med toppings
Bland yoghurt med honning og vanilje. Smør yoghurten ud i et jævnt lag på et stykke bagepapir i en form på ca. 30 x 40 cm.
Skær jordbærrene ud i skiver og pynt yoghurten med bær, cashewnødder og granola. Stil yoghurten i fryseren i 2-3 timer.
Bræk eller skær herefter yoghurten ud i stykker og server straks. Velbekomme!