Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade - Nem opskrift på sundere bananmuffins
Opskrifter Livsstil Shop

Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade

 

Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade. Disse sundere bananmuffins er uden raffineret sukker. De er sødet med bananer og dadelkaramel (kan erstattes med 2 friske dadler), og så er de også uden mælkeprodukter. Jeg siger jer, de smager SÅ skønt, og er helt vildt svampede! Muffinsne er meget nemme at lave, da alle ingredienserne bare skal blendes sammen, fordeles i muffinsforme og derefter bages. Server bananmuffinsne som en lækker eftermiddagssnack, i madpakken, tag dem med på tur eller server dem i stedet for slik til fredagshyggen. Frys evt. nogle af kagerne ned, så har du til en hurtig og sundere snack til når lækkersulten melder sig. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade

Små sundere sager til 3-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Sundere bananmuffins med chokolade (6 stk)

2 bananer

2 æg

1 spsk kokosolie

2 dadler eller 2 tsk dadelkaramel

2 spsk peanutbutter

1 tsk friskrevet appelsinskal

25 g hvedemel, evt. glutenfrit

1 tsk bagepulver

1/2 tsk vaniljepulver

1 knivspids salt

50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Sundere bananmuffins med chokolade

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet og flydende dej. Du kan også bruge en stavblender til dejen. Vend chokoladen i dejen. Fordel 6 muffinsforme i en form til muffins og fordel dejen i muffinsformene. Bag muffinsne i ca. 30 minutter til de er gyldne. Prøv at stikke i dem med en kødnål for at se om der hænger noget dej ved. Lad muffinsne køle af og nyd dem.

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven