Fredagshygge: Chokoladebrud med popcorn og rosiner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Chokoladebrud med popcorn og rosiner

Fredagshygge i dag byder på chokoladebrud med popcorn og rosiner. En skøn og virkelig nem snack på sådan en regnfuld fredag. Jeg har lavet bruddet med 70 % mørk chokolade, men brug gerne lige den chokolade du bedst kan lide. Jeg har tilsat popcorn og rosiner, men diverse nødder, tørret frugt og frysetørrede bær kan også sagtens bruges. Prøv også mine andre Fredagshygge opskrifter: Snickerskage, sundere nutellatrøfler og snitter med M&Ms. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge- Chokoladebrud med popcorn og rosiner

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Chokoladebrud med popcorn og rosiner

Fremgangsmåde

Chokoladebrud med popcorn og rosiner

Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller ved svag varme i en mikroovn.  Bland popcorn og rosiner i en skål og hæld chokoladen udover og bland det hele sammen. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir. Pynt evt. med lidt ekstra popcorn, krymmel, guldstøv, frysetørrede bær, pulver osv. Stil på køl indtil servering. Bræk eller hak chokoladebruddet ud i mundrette bidder og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar