Fredagshygge: Snitter med M&Ms - Opskrift på seje og sprøde småkager
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Snitter med M&Ms

Snitter med M&Ms er den perfekte kage/snack til “Fredagshygge”. I er vilde med mine Dumlesnitter, derfor har jeg lavet endnu en snitte-opskrift og denne gang er de med M&Ms. De er så nemme at bage og tager ingen tid at lave.  Jeg har brugt de helt klassiske M&Ms, men dem med mandler, peanuts og peanutbutter, smager også fantastisk i sådan en snitte. Snitterne er lavet med en slags småkagedej og de bliver helt perfekt sprøde og seje. Lav gerne snitterne en dag i forvejen, hvis ikke du har tid til at bage dem på dagen, hvor de skal serveres. Opbevar dem i en kagedåse. Rigtig god fornøjelse!

Snitter med M&Ms

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Snitter (ca. 30 snitter stk.)

Fremgangsmåde

Snitter

Tænd ovnen på 200 C varmluft. Pisk smør, lyssirup og sukker lyst og luftigt. Tilsæt bagepulver og mel. Hak nogle af M&Ms ud og lad andre være hele og  rør dem i dejen. Del dejen i to dele og rul ud i lange stykker, som er lige lange med din bageplade. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir og sørg for, at der er god afstand imellem, da de flyder lidt ud. Tryk dejen lidt flad med fingrene. Bag dem i ovnen i ca. 14-15 minutter indtil de er gyldne. Lad snitterne køle af og skær dem herefter ud. Opbevar snitterne i en kagedåse. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Jeg har kun prøvet med sirup, så kan ikke sige hvordan det bliver med brun farin, men det er helt klart et forsøg værd 🙂

Skriv en kommentar