Fredagshygge: Sundere nutellatrøfler - lækre nutellatrøfler med dadler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Sundere nutellatrøfler

Det er fredag og det betyder endnu en opskrift til mit nye koncept “Fredagshygge”. I dag er det en lidt sundere version, nemlig sundere nutellatrøfler. Disse nutellatrøfler er lavet på ganske få ingredienser og smager vandvittig godt! De er fyldt med dadler, kakao og hasselnødder (og rullet i hakkede hasselnødder). Hvis man vil lave trøflerne i en endnu mere luksusudgave, så kan de dyppes i mørk chokolade og også rulles i f.eks. kokosmel, kakao eller frysetørrede hindbær. Trøflerne kan laves et par dage inden, de skal serveres og opbevares i en luftæt beholder i køleskabet. Sidste fredag var det denne snickerskage, som I har været vilde med! Rigtig god fornøjelse og god fredag!

Fredagshygge: Sundere nutellatrøfler

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Sundere nutellatrøfler (ca. 25 små kugler)

Fremgangsmåde

Sundere nutellatrøfler

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom hasselnødderne på et stykke bagepapir på en bradepande og rist nødderne i ovnen i ca. 10 minutter. Gnid skallen af og hak nødderne groft i en minihakker.

Udsten dadlerne og kom dem op i en foodprocessor med halvdelen af de hakkede hasselnødder, kakao og salt. Hak til en ensartet masse. Tril små kugler og rul dem i resten af nødderne. Opbevar dem på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar