Fredagshygge i dag byder på chokoladebrud med popcorn og rosiner. En skøn og virkelig nem snack på sådan en regnfuld fredag. Jeg har lavet bruddet med 70 % mørk chokolade, men brug gerne lige den chokolade du bedst kan lide. Jeg har tilsat popcorn og rosiner, men diverse nødder, tørret frugt og frysetørrede bær kan også sagtens bruges. Prøv også mine andre Fredagshygge opskrifter: Snickerskage, sundere nutellatrøfler og snitter med M&Ms. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge- Chokoladebrud med popcorn og rosiner
Ingredienser
Chokoladebrud med popcorn og rosinerFremgangsmåde
Chokoladebrud med popcorn og rosiner
Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller ved svag varme i en mikroovn. Bland popcorn og rosiner i en skål og hæld chokoladen udover og bland det hele sammen. Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir. Pynt evt. med lidt ekstra popcorn, krymmel, guldstøv, frysetørrede bær, pulver osv. Stil på køl indtil servering. Bræk eller hak chokoladebruddet ud i mundrette bidder og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar