Fetadip med marinerede oliven – Opskrift på cremet fetadip med basilikum, marinerede oliven og sprøde pitachips. Denne ret består af en fetadip med feta, creme fraiche og basilikum, som smøres ud på en tallerken, hvor den pyntes med marinerede oliven med chili og honning. Retten serveres med sprøde pitachips med oregano, som kan dyppes i dippen.
Her er der brugt store grønne oliven uden sten, som skæres i skiver inden de steges på en pande med honning og chili. Brug gerne de oliven du bedst kan lide, det kan f.eks. være nogle af dem med mandler i eller oliven i. Du kan også bruge et par skefulde af denne hjemmelavede hot honey i stedet for.
Fetadip med marinerede oliven og sprøde pitabrød er den perfekte forret eller appetizer, som kan nydes og serveres inden middagen. Det er også perfekt at servere et glas bobler til. Prøv også min opskrift på fetacreme med marinerede agurker. Rigtig god fornøjelse!
Opskriften på denne lækre chokolademousse har jeg lavet og udviklet sammen med søde Maria
Fetadip med marinerede oliven
Ingredienser
FetadipFremgangsmåde
Fetadip
Kom feta, creme fraiche, basilikum samt peber i en blender. Blend til en creme.
Sprøde pitabrød
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Skær pitabrød i små trekanter, pensl med olivenolie og drys med salt og oregano. Bag i 12-15 minutter til de er gyldne og sprøde.
Marinerede oliven
Skær oliven i mindre stykker.
Varm en pande op. Kom honning, olivenolie og chiliflager på. Rør det godt sammen og lad det lige komme op og koge. Kom de hakkede oliven på panden, rør det sammen og lad det småsimre ved svag varme i 3 minutter.
Smør fetadip ud på et fad, top med marinerede oliven og servér med pitabrød.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar