Enchiladas med kylling og bønner – opskrift på enchiladas med kylling, bønner, tomatsauce og cheddar. Enchiladas er en lækker mexicansk ret med tortilla pandekager med fyld, som er virkelig nem at lave, og er en ret, som kan varieres med en masse forskelligt fyld. Tortilla pandekagerne bliver bagt med fyldet i ovnen.
Jeg har fyldt tortilla pandekagerne med en krydret tomatsauce med kylling, peberfrugt, bønner og revet cheddar ost på toppen. Derefter har jeg toppet pandekagerne med bredbladet persille, avocado og det smager også dejligt med creme fraiche på. Retten kan serveres med forskellige grøntsager og nachos. I stedet for tortilla pandekagerne så kan man bruge disse spinatpandekager. Prøv også disse enchiladas med hakket oksekød. Rigtig god fornøjelse!
Enchiladas med kylling og bønner
Ingredienser
FyldFremgangsmåde
Fyld
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom olivenolie på en pande og svits hvidløg og løg. Tilsæt alle krydderierne og bland det hele godt sammen. Lad det stå at stege lidt ved medium varme. Steg kyllingen til den næsten er gennemstegt. Tilsæt peberfrugt og bønner sammen med hakkede tomater, tomatpure og salt og peber. Lad tomatsaucen stå at simre en smule og smag herefter saucen til med evt. flere krydderier eller salt og peber.
Saml tortilla pandekagerne ved at komme fyldet på. Rul pandekagen sammen og læg den med lukningen nederst i et smurt ovnfast fad. Gentag dette med alle pandekagerne. Hæld resten af saucen ovenpå pandekagerne og drys med revet ost. Bag pandekagerne i ca. 20 minutter.
Ved servering drysses der med bredbladet persille, avocado og creme fraiche. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar