Drømmekagegrød – Opskrift på havregrød med drømmekagetopping. Den lækreste cremede havregrød med kokostopping ala drømmekage. Kage til morgenmad er da ikke en dum idé, især ikke hvis det er drømmekage forklædt som grød. Havregrøden er i sig selv en helt almindelig grød, som består af havregryn, mælk, vand og salt.
Jeg bruger sødmælk, for at grøden bliver så cremet som muligt, men alt slags mælk kan bruges. Prøv også at tilsætte 1/2 most banan for sødme eller chiafrø for mere fylde i grøden. Topping laves på præcis samme måde, som med toppingen på en drømmekage. I stedet for at bruge brun farin, så kan der bruges kokossukker. Rigtig god fornøjelse!
Opskriften er inspireret af den gode Grødgrisen.dk
Drømmekagegrød
Ingredienser
HavregrødFremgangsmåde
Havregrød
Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm op til kogepunktet under omrøring.
Lad havregrøden koge i ca. 5 min ved svag varme. Husk at røre i den. Tilsæt evt. lidt mere vand eller mælk, hvis den bliver for tyk.
Drømmekagetopping
Imens grøden laves kommes kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.
Hæld havregrøden op i 2-3 skåle og pynt med drømmekagetopping. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar