Drømmekagegrød - Opskrift på havregrød med drømmekagetopping.
Opskrifter Livsstil Shop

Drømmekagegrød

Drømmekagegrød – Opskrift på havregrød med drømmekagetopping. Den lækreste cremede havregrød med kokostopping ala drømmekage. Kage til  morgenmad er da ikke en dum idé, især ikke hvis det er drømmekage forklædt som grød. Havregrøden er i sig selv en helt almindelig grød, som består af havregryn, mælk, vand og salt.

Jeg bruger sødmælk, for at grøden bliver så cremet som muligt, men alt slags mælk kan bruges. Prøv også at tilsætte 1/2 most banan for sødme eller chiafrø for mere fylde i grøden. Topping laves på præcis samme måde, som med toppingen på en drømmekage. I stedet for at bruge brun farin, så kan der bruges kokossukker. Rigtig god fornøjelse!

Opskriften er inspireret af den gode Grødgrisen.dk

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Grød til 2-3 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Havregrød

2 ½ dl grove havregryn (ca. 100 g)

1 dl vand

3 dl mælk, jeg bruger sødmælk men alt mælk kan bruges

Salt efter smag (ca. ½ tsk)

Drømmekagetopping

40 g smør

40 g brun farin

40 g kokosmel

40 g mælk, jeg bruger sødmælk men alt mælk kan bruges

Fremgangsmåde

Havregrød

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm op til kogepunktet under omrøring.

Lad havregrøden koge i ca. 5 min ved svag varme. Husk at røre i den. Tilsæt evt. lidt mere vand eller mælk, hvis den bliver for tyk.

Drømmekagetopping

Imens grøden laves kommes kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.

Hæld havregrøden op i 2-3 skåle og pynt med drømmekagetopping. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.