Drømmekagegrød - Opskrift på havregrød med drømmekagetopping.
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Drømmekagegrød

Drømmekagegrød – Opskrift på havregrød med drømmekagetopping. Den lækreste cremede havregrød med kokostopping ala drømmekage. Kage til  morgenmad er da ikke en dum idé, især ikke hvis det er drømmekage forklædt som grød. Havregrøden er i sig selv en helt almindelig grød, som består af havregryn, mælk, vand og salt.

Jeg bruger sødmælk, for at grøden bliver så cremet som muligt, men alt slags mælk kan bruges. Prøv også at tilsætte 1/2 most banan for sødme eller chiafrø for mere fylde i grøden. Topping laves på præcis samme måde, som med toppingen på en drømmekage. I stedet for at bruge brun farin, så kan der bruges kokossukker. Rigtig god fornøjelse!

Opskriften er inspireret af den gode Grødgrisen.dk

Drømmekagegrød

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Havregrød
Drømmekagetopping

Fremgangsmåde

Havregrød

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm op til kogepunktet under omrøring.

Lad havregrøden koge i ca. 5 min ved svag varme. Husk at røre i den. Tilsæt evt. lidt mere vand eller mælk, hvis den bliver for tyk.

Drømmekagetopping

Imens grøden laves kommes kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.

Hæld havregrøden op i 2-3 skåle og pynt med drømmekagetopping. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar