Chiagrød med kokos, appelsin og mørk chokolade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chiagrød med kokos, appelsin og mørk chokolade

Chiagrød med kokos, appelsin og mørk chokolade er en nem og lækker morgenmad, som røres sammen om aftenen og nydes om morgnen. Jeg har pyntet med en granola, friske appelsin fileter og hakket mørk chokolade, men chiagrøden kan toppen med lige det du bedst kan lide. Det er i hvert fald en skøn og sund start på dagen, med sådan en omgang grød. God fornøjelse!

Chiagrød med kokos, appelsin og mørk chokolade

Ingredienser

Chiagrød til 2 personer:

Fremgangsmåde

Chiagrød:

Rør chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver sammen i en skål. Lad det stå på køkkenbordet i ca. 10 minutter og rør rundt igen, så det ikke klumper. Stil skålen på køl natten over. Om morgnen røres skyr sammen med chiagrøden. Fordel grøden i to skåle eller glas og pynt med granola, appelsin og hakket chokolade. Nyd straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar