Crispy chicken med cæsarsalat – Opskrift på sprødt kyllingebryst paneret i Cornflakes og toppet cremet cæsarsalat med revet parmesan. Denne crispy chicken ret er så nem og virkelig lækker. Retten, som er en dekonstrueret Cæsarsalat, er gået viralt på de sociale medier og det forstår jeg godt, fordi det smager så skønt. Den består af et kyllingebryst, som bankes fladt inden det paneres i æg, mel og cornflakes og steges sprødt og gyldent i olie. Det sprøde kyllingebryst anrettes med en cremet cæsarsalat ovenpå og der rives parmesan henover. Super enkelt og så lækkert.
Crispy chicken med cæsarsalat er en perfekt aftensmad, i hverdagene, hvor det skal gå lidt stærkt med at få maden på bordet. Retten kan også sagtens serveres i weekenden. Hvis man ønsker at der skal lidt mere fylde i selve salaten, så kan man tilsætte fintskåret spidskål, avocado i tern og agurk i tern. Man kan også skifte creme fraichen i dressingen ud med græsk yoghurt.
Prøv også min opskrift på cæsarsalat wrap eller min opskrift på vegetarisk cæsarsalat med kikærter. Rigtig god fornøjelse!
Crispy chicken med cæsarsalat
Ingredienser
Crispy chickenFremgangsmåde
Crispy chicken
Bank kyllingebrysterne fladere imellem 2 stykker bagepapir.
Pisk æg sammen i en skål. Knus cornflakes i en skål. Bland hvedemel, salt, peber, hvidløgspulver og paprika i en skål. Vend først kyllingebrysterne i hvedemel, så æg og tilsidst i knuste cornflakes.
Kom olie i en dyb pande, så olien dækker bunden. Varm panden op og steg kyllingen i ca. 3-4 min. på hver side. Læg de sprøde kyllingestykker på en rist eller køkkenrulle, så de kan suge fedtet. Drys med salt på kyllingen.
Cæsarsalat
Rør creme fraiche, sennep, hvidløg og parmesan sammen. Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft.
Skær romaine salat i skiver og vend salaten i dressingen. Server crispy chicken med cæsarsalat på og top med revet parmesan. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar