Cæsarsalat wrap – Opskrift på den lækreste wrap med fyld af Cæsarsalat med crispy chicken, dressing, salat og parmesan. Denne wrap er med elementer fra den legendariske Cæsarsalat. Her har jeg fyldt tortilla pandekager med den lækreste dressing, iceberg salat, crispy chicken, agurk, bacon og parmesan. Den sprøde kylling er for at tilføje det sprøde element, som man jo normalt får fra croutoner i en klassisk cæsarsalat.
Sådan en wrap er perfekt at servere til frokost eller aftensmad. Man kan også sagtens have sådan en wrap med på madpakken, men så ville jeg have dressingen i en bøtte ved siden af, den brødet eller bliver blødt.
Den sprødt kylling kan enten steges på en pande i ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryppes med en smule olie og steges i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C. Rigtig god fornøjelse!
Cæsarsalat wrap
Ingredienser
Crispy chickenFremgangsmåde
Crispy chicken
Bank kyllingebrysterne lidt flade med en kødhammer. Kom hvedemel, salt og peber i en skål, æg i en anden skål og pankorasp i en tredje skål. Vend kylling først i melet, ægget og tilsidst i panko.
Steg kyllingen ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryp dem med en smule olie og steg dem i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C.
Cæsar dressing
Rør ingredienserne sammen til en ensartet dressing. Smag evt. til om der skal mere salt eller peber i.
Smør dressing i midten af pandekagerne og top med salat, crispy chicken i skiver, agurk, bacon og revet parmesan. Rul dem sammen til wraps og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Når man har stegt kyllingefileterne 4 min på hver side på panden, kan man så sætte dem i en almindelig ovn bagefter i 20 min. I stedet for en airfryer?
Ja, det kan man sagtens 🙂