Cremet orzo med tomat - Orzo i cremet tomatsauce med tomatsalat

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet orzo med tomat

Cremet orzo med tomat – Opskrift på cremet tomatsauce med orzo og tomatsalat. Denne ret er super lækker og nem at lave. Orzo er små pastaer, som er formet som et stort riskorn. Orzo egner sig perfekt til cremede retter og kan også erstattes af ris i risotto. Denne ret minder egentlig lidt om en risotto, dog med pasta i stedet for ris. Retten består af en cremet tomatsauce med mascarpone, balsamico glaze, parmesan og basilikum, som orzoen tilberedes i.

Retten serveres med en frisk og simpel tomatsalat med basilikum og parmesan. Det er en lækker vegetarisk ret, men den kan sagtens serveres med sprødtstegt parmaskinke eller grillet kyllingebryst. Prøv også min opskrift på orzo med citron og ricotta. Rigtig god fornøjelse!

Cremet orzo med tomat

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt + 25 min.

Ingredienser

Cremet orzo med tomat
Tomatsalat
Derudover

Fremgangsmåde

Cremet orzo med tomat

Svits løg og hvidløg i olivenolie i en gryde.

Tilsæt oregano, paprika og tørret chili og steg med i et par minutter.

Hæld grøntsagsbouillon, hakkede tomater og piskefløde på og tilsæt orzo.

Lad det simre i 2 min.

Tilsæt mascarpone og balsamico glaze.

Lad det små koge i ca. 12 minutter under omrøring eller indtil orzo er færdigkogt.

Smag til med salt og peber og vend parmesan og basilikum i.

Tilsæt mere væske, hvis der er behov for det.

Tomatsalat

Bland halve tomater med basilikum, olivenolie og salt og peber i en skål.

Stil til side indtil brug.

Server cremet orzo med tomatsalat og parmesan. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
    1. Dem har jeg købt i SuperBrugsen, men de kan stort set købes alle steder. De står ved ris og pasta 🙂

  1. Kan man evt bruge mere fløde i stedet for mascarpone? Eller har du et andet forslag til hvad det kan erstattes med?

Skriv en kommentar