Cremet bananis med chokolade - Opskrift på den bedste cremede bananis
Opskrifter Livsstil Shop

Cremet bananis med chokolade

Cremet bananis med chokolade – Opskrift på den bedste cremede bananis med chokoladestykker i. Hjemmelavet bananis med hakket chokolade i. Denne is med banan er så nem at lave og virkelig lækker. Isen laves ved at blende bananer med sukker, vanilje, citron, mælk og piskefløde. Is-massen kan enten køres på en ismaskine eller stilles i fryseren, hvor der skal røres i massen over 4 timer, imens isen fryser ind.

Isen er perfekt til dessert serveret med hakket chokolade og saltede peanuts. Jeg har brugt mælkechokolade, men mørk chokolade er også super lækkert. Isen kan også serveres med en lækkert stykke brownie, f.eks. fra min meget populære opskrift på fudgy brownie. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Is til 4 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 1 t. / I alt + 4 t.
Ingredienser

Cremet bananis med chokolade

125 g sukker

300 g bananer

1 tsk. vaniljesukker

3 spsk. citronsaft

2,5 dl sødmælk

2,5 dl piskefløde

150 g chokolade, mørk eller mælk, hakket eller i knapper

Derudover

Ekstra hakket chokolade til pynt

Saltede peanuts, til pynt

 

Fremgangsmåde

Cremet bananis med chokolade

Blend sukker, bananer, vaniljesukker, citronsaft, sødmælk og piskefløde sammen til en cremet og luftig masse.

Kør massen på en ismaskine i ca. 45 min. og vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering.

Du kan også lave isen uden ismaskine ved at komme is-massen i en beholder. Stil beholderen i fryseren og rør i massen en gang hver halve time i ca. 4 timer til massen er tyk og frossen. Vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.