Couscous salat - Opskrift på lækker couscous salat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Couscous salat

Couscous salat – Opskrift på lækker couscous salat med grøntsager, feta, pistacie og tranebær. Denne couscous salat er så god og lækkert tilbehør til aftensmaden.

Couscous salat

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Couscous salat

Fremgangsmåde

Couscous salat

Kom couscous op i en stor skål og hæld det kogende vand udover. Lad det stå i 5 min. og rør rundt i couscous.

Tilsæt agurk, tomater, rødløg, soltørrede tomater, olivenolie, salt, citron, feta, persille, pistacie og tranebær. Rør det godt rundt og stil skålen på køl i min. 30 min. men gerne et par timer eller indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Couscous salat

Couscous salat er en salat bestående af couscous, som er formalet fuldkornsdurumhvede, som blødgøres, når der hældes kogende vand på. I denne salat har jeg blandet couscous med agurk, tomater, rødløg, soltørrede tomater, olivenolie, salt, citron, feta, persille, pistacie og tranebær.

Der kan også tilsættes peberfrugt, avocado, frisk mynte, oliven eller saltede, hakkede citroner. Brug salaten som tilbehør til kylling, disse frikadeller eller som en del at en større buffet. Salaten har godt at stå og trække smag, så det er super oplagt at lave salaten dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar