Coleslaw – Opskrift på den lækreste coleslaw med spidskål, gulerødder og dressing. Coleslaw er en amerikansk salat, som er så lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Coleslaw er en salat, der består af fintsnittet kål, jeg har brugt spidskål, og revet gulerødder vendt sammen med en dressing bestående af mayonnaise og creme fraiche. I stedet for spidskål kan man bruge hvidkål, det skal bare skæres virkelig fint ud, da konsistensen er lidt hårdere en spidskål. Der kan også tilsættes helt fint hakket bladseller eller rødløg, det smager nemlig også super lækkert. Prøv også at tilsætte sennep og hvidvinseddike til dressingen, da det giver en virkelig god smag.
Hvad kan jeg bruge coleslaw til?
Coleslaw er en salat, der kan bruges og serveres til mange forskellige ting. Den mest almindelige ret at servere coleslaw til er nok pulled pork burger og spareribs. Coleslaw kan sagtens laves og blandes dagen inden servering og opbevares på køl. Den kan også laves klar ved at lave dressingen for sig og snitte grøntsagerne for sig, og så blande det sammen lige inden servering. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Coleslaw
Ingredienser
Coleslaw
75 g mayonnaise
165 g creme fraiche
1 tsk. sukker
Citronsaft
Salt og peber
1 spidskålshoved, fintsnittet
200 g gulerødder, revet
Fremgangsmåde
Coleslaw
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt sukker og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilsæt spidskål og revet gulerødder i dressingen og vend det godt rundt. Server coleslaw med det samme eller opbevar det på køl indtil servering. Velbekomme!