Chicken Tikka Masala - Opskrift på nem gryderet Chicken Tikka Masala
Opskrifter Livsstil Shop

Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala – Opskrift på nem og smagfuld indisk gryderet Chicken Tikka Masala med kylling og garam masala. Denne lækre og hurtige ret er virkelig nem at lave og den smager så skønt. Jeg ved ikke om min opskrift er traditionel Chicken Tikka Masala, men jeg ved, at den smager super duper godt.

Jeg laver tit denne ret til aftensmad, hvor der altid er rester, som smager så dejligt dagen efter.  Det er en god hverdagsret på de dage, hvor det gerne skal gå lidt hurtigt med at få aftensmaden på bordet. Retten kan også sagtens fryses ned. Server retten med ris, naan, raita eller tzatziki, så har du et lækkert og mættende måltid. Prøv også min opskrift på butter chicken, det er også en velsmagende indisk gryderet. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Chicken Tikka Masala

Gryderet til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Chicken Tikka Masala

1 løg, skåret i tern

2 fed hvidløg, presset

Olie til stegning

500 g kyllingebryst, skåret i tern

1 spsk. alm. karry

1,5 spsk Garam Masala

3 spsk. tomatpure

1 dåse hakkede tomater

1 dåse kokosmælk

1 tsk. brun farin

Salt

Peber

Evt. meljævner

Derudover

Ris, kogte

Raita eller tzatziki

Naan

Fremgangsmåde

Chicken Tikka Masala

Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt kylling i tern, karry og garam masala og brun det godt af. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og brun farin. Rør godt rundt og lad retten simre ved middelvarme i 20 min. Smag herefter retten til med salt og peber og jævn evt. saucen. Server retten med ris, tzatziki eller raita og naan. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.