Butter halloumi - Opskrift på cremet vegetarisk butter halloumi
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butter halloumi

Butter halloumi – Opskrift på cremet vegetarisk butter halloumi med garam masala. Denne butter halloumi er lavet med halloumi i stedet for kylling, som i en klassisk butter chicken gryderet. Det er en hurtigere version, da halloumien ikke bliver marineret ligesom kyllingen gør, så derfor er denne ret super hverdagsvenlig. Det er en lækker smagfuld ret, som også egner sig perfekt at fryse ned, så der er mad til de dage, hvor tiden er knap.

Jeg serverer butter halloumi med ris, fladbrød uden gær og friskhakket spinat. Man kan også servere butter halloumi med tortilla pandekager. Rigtig god fornøjelse!

Butter halloumi

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Butter halloumi
Derudover

Fremgangsmåde

Butter halloumi

Steg halloumi på en pande uden fedtstof til det er brunt og sprødt. Stil det til side.

Smelt smør i en gryde og tilsæt ingefær, spidskommen, karry og garam masala og “brænd” krydderierne af. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og fløde.

Lad det stå at simre ved middelvarme under låg i 15 min. Tilsæt halloumi og smag til med salt, peber, sukker og citronsaft. Lad saucen simre lidt videre under omrøring.

Server butter halloumi med ris, fladbrød og hakket spinat. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Virkelig dejlig ret! Men er det kun 1/4 dl og ikke liter? For jeg synes ikke der var ret meget væde ved og kunne sagtens komme 1/4 l. i. ☺️

Skriv en kommentar