Cannelloni med aubergine (aubergineruller med ricottafyld). Jeg har allerede en opskrift på de klassiske cannelloni med pasta, men jeg havde sådan lyst til at lave retten med aubergine, og det blev simpelthen så godt! Denne lækre vegetariske ret er så nem og hurtig at lave. Server retten med friskbagt brød til f.eks. fladbrød, grillet kød eller en lækker frisk salat. Hvis du ønsker at tilføre flere grøntsager til retten, så kan du stege lidt peberfrugt og komme i tomatsaucen eller champignoner. Rigtig god fornøjelse!
Cannelloni med aubergine (aubergineruller med ricottafyld)
Ingredienser
Cannelloni med aubergine (aubergineruller med ricottafyld)Fremgangsmåde
Cannelloni med aubergine (aubergineruller med ricottafyld)
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Skær auberginerne ud i lange skiver og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl aubergineskiverne med olivenolie og drys med salt. Bag auberginerne i 15 minutter til de er blevet blød og kan rulles.
Spinat -og ricottafyld.
Hak spinaten fint i en minihakker. Bland ricotta med citronskal og salt og peber. Tilsæt spinaten til ricottaen og smag det til.
Tomatsauce
Kom olie i en gryde og svits løg og hvidløg i oliven. Tilsæt friske krydderurter. Tilsæt hakkede tomater, salt og peber og mælk. Lad tomatsaucen simre under låg i 5 minutter.
Sådan samler du retten
Skru ovnen op på 200 C varmluft.
Kom spinat og ricottafyldet i den ene ende af hver aubergine skive og rul den sammen til en rulle. Kom halvdelen af tomatsaucen i et ovnfast fad og placer rullerne i rækker i fadet. Kom resten af tomatsaucen udover og fordel osten. Bag retten i ovnen i ca. 20-25 minutter. Server med det samme. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Der står lasagne plader??
Det er rettet 🙂