Cæsar pastasalat - Cæsar salat med pasta og kylling
Opskrifter Livsstil Shop

Cæsar pastasalat

Cæsar pastasalat – Cæsar salat med pasta, kylling, croutoner og dressing, som den klassiske salat. En cæsar salat er altid en sikker vinder og det er en salat jeg tit bestiller, når jeg er på cafe. Jeg har lavet salaten i en udvidet udgave med pasta. Salaten er meget fyldig, og kan sagtens gøre det ud for et måltid, da salaten mætter mere, når der er pasta i. Der er også den klassiske dressing, hvor der bl.a. er ansjosfileter i, som giver en virkelig god smag af salt og umami. Croutonerne kan enten købes eller laves selv. Rigtig god fornøjelse!

Croutoner

4 skiver godt brød, f.eks. surdejsbrød

Olivenolie

Havsalt

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skær brødskiverne i små tern og kom brødternene på en bageplade med bagepapir og dryp olivenolie på og drys med salt. Bag i ovnen i ca. 20 minutter til de får farve og er blevet sprøde.

Prøv også min opskrift på cæsar salat med sprøde kyllingestykker og bacon. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Cæsar pastasalat

Salat til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Cæsar pastasalat

2 stk. kyllingebryster

Olivenolie

Salt og peber

Cæsar dressing

200 g creme fraiche

100 g mayonnaise

1-2 sardinfileter

Saften fra 1/2 citron

1 fed hvidløg

Peber

Evt. salt

Derudover

400 g pasta, kogt

1 stort salathoved, iceberg eller romaine

Brødcroutoner

Parmesan, revet

Fremgangsmåde

Cæsar pastasalat

Steg kyllingebryster på en pande i olivenolie og krydr med salt og peber. Steg til kyllingen er gennemstegt.

Cæsar dressing

Kan laves et par dage i forvejen og opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder: Blend ingredienserne sammen til en ensartet, lidt tynd, dressing. Smag evt. til om der skal mere salt eller peber i.

Ved servering

Skær eller riv salaten ud i mindre stykker. Fordel salaten på et stort fad. Skær kyllingen ud i passende stykker og anret ovenpå salaten, fordel pasta, croutoner og parmesan på og dryp dressingen udover. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.