Butterdejstærter med asparges – Opskrift på små tærter med butterdej, asparges, creme fraiche og parmesan. Disse små tærter er så lækre og meget nemme og hurtige at lave. De består af en rulle butterdej, som toppes med en creme fraiche blanding, asparges og parmesan. Tærterne kan serveres sammen med f.eks. en grøn frisk salat eller grillet kød. Tærterne kan også serveres som et del af et tapasbord eller buffet.
Friske grønne asparges er så lækre og man kan lave så mange godt retter med asparges. Prøv også disse asparges med butterdej, bacon og flødeost. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærter med asparges
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdejstærter med asparges
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl asparges og bræk den nederste del af asparges af, der hvor det knækker naturligt. Drypasparges med lidt olivenolie.
Rul butterdejen ud og skær den i 4 firkanter. Skær butterdejen 1 cm ind, se billede.
Pisk æg, creme fraiche, salt og peber sammen. Smør det på de fire butterdejstykker og top med asparges og revet parmesan. Pensl med sammenpisket æg rundt i kanten. Bag i ca. 15 min. eller indtil gyldne. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar