Butterdejstærte med svampe – Opskrift på lækker butterdejstærte med parmesancreme og stegte svampe. Denne tærte af butterdej er simpelthen så god og smagfuld. Den er bagt med en creme med parmesan, citronskal og honning. Cremen kommes på butterdejen og toppes med stegte svampe med løg og hvidløg. Når tærten er bagt drysses den med ekstra parmesan og purløg.
Det er en super nem tærte, som er perfekt at servere til aftensmad med en salat ved siden af eller som en del af en buffet eller til skovturen. Prøv også denne tærte med butterdej, feta og tomat. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med svampe
Ingredienser
Butterdejstærte med svampeFremgangsmåde
Butterdejstærte med svampe
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær svampene i grove stykker.
Svits løg og hvidløg på en pande med lidt olie. Tilsæt svampene og steg dem med. Fjern panden fra varmen.
Parmesancreme
Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet dressing.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Kom parmesancremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Pensl olie rundt i kanten og drys med sesamfrø. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med ekstra parmesan og purløg. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke.
Lækkert tærte.
Vil dog næste gang vælge at pensle kanten af tærten med æg, inden jeg kommer fyldet på for at gøre kanten pænere Men den smager SÅ godt
Mvh Jette