Butterdejssnegle med hytteost – Opskrift på de lækreste butterdejssnegle med fyld af hytteost, æg og revet mozzarella. Disse butterdejssnegle er så nemme at lave og er perfekte som en lille snack. Butterdejssneglene består af en rulle butterdej, som fyldes med fyld af hytteost, æg, revet mozzarella og krydderier. Det hele røres sammen og kommes på butterdejen, som rulles til en rulle. Herefter skæres rullen ud til snegle, som drysses med sesamfrø inden de bages i ovnen.
Jeg elsker butterdej og især butterdejssnegle, da de er så nemme at lave og kan fyldes med alt muligt lækkert fyld. Prøv f.eks. min opskrift på butterdejssnegle med rød pesto, oliven og soltørrede tomater eller min opskrift på butterdejssnegle med feta og spinat.
Jeg elsker butterdej og derfor er der selvfølgelig en masse opskrifter med butterdej her på bloggen. Det samme gælder for hytteost, som jeg har en masse opskrifter med også. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejssnegle med hytteost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør hytteost, æg, revet mozzarella og krydderier sammen.
Fordel det på butterdejen og rul den sammen. Skær butterdejen ud til ca. 12 snegle og placer dem på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø og bag butterdejssneglene i ca. 18 min.
Lad sneglene afkøle på en rist. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar