Butterdejssnegle med feta og spinat – Opskrift på nemme og sprøde butterdejssnegle med fyld af spinat, forårsløg, feta og dild. Disse butterdejssnegle er inspireret af den græske tærte Spanakopita, som normalt laves med filodej. De er hurtige og nemme at lave og er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen.
Stort set alt med butterdej er min livret og derfor har jeg også virkelig mange opskrifter med butterdej her på bloggen. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejssnegle med feta og spinat
Ingredienser
Butterdejssnegle med feta og spinatFremgangsmåde
Butterdejssnegle med feta og spinat
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Steg forårsløg og spinat i olivenolie på en pande. Det skal blot stege et par minutter. Tag det af panden.
Rul butterdejen ud og fordel spinat og forårsløg på dejen. Drys med revet mozzarella, feta og dild. Rul sammen og skær ud til ca. 12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag dem i ca. 18-20 min. Server straks eller afkøl dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Kan de fryses?
Ja, det kan de sagtens 🙂