Butterdej med pesto, tomat og mozzarella - Butterdejshapsere med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdej med pesto, tomat og mozzarella

Butterdej med pesto, tomat og mozzarella – Opskrift på lækre butterdejshapsere med fyld af pesto, tomat og mozzarella. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med tomat, mozzarella og pesto. Jeg har brugt min hjemmelavede basilikumspesto, men man kan også sagtens bruge en købt pesto. I stedet for frisk mozzarella, så kan der også bruges revet mozzarella. Disse butterdejshapsere er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 6 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.

Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!

Butterdej med pesto, tomat og mozzarella

Opskrift til 3-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Butterdej med pesto, tomat og mozzarella

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær butterdejsrullen ud i 6 lige store firkanter. Smør pesto i midten af hver firkant og kom tomatskiver og mozzarella på. Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet. Se billederne.

Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag i ovnen i ca. 20 minutter. Fyldet flyder lidt ud, men de bliver fine alligevel. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar