Butterdej med parmaskinke og asparges – Opskrift på lækre butterdejshapsere med fyld af parmaskinke, asparges, flødeost og mozzarella. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med parmaskinke, asparges, flødeost og revet mozzarella. Disse butterdejshapsere er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 6 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.
Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med parmaskinke og asparges
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdej med parmaskinke og asparges
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær butterdejsrullen ud i 6 lige store firkanter. Smør flødeost i midten af hver firkant og kom parmaskinke, asparges og mozzarella på. Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet. Se billederne.
Pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 20 minutter. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Nørj de er gode. Og så nemme og hurtige at smække sammen. Mums