Burgerdressing - Opskrift på den bedste dressing til burger
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Burgerdressing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Burgerdressing – den lækreste dressing til burger. Jeg elsker alt slags dip, dressing, pesto osv. og denne dressing, som er en perfekt burgerdressing, smager vidunderligt. Sådan en burgerdressing er virkelig nem at lave og den tager ingen tid at bikse sammen. Dressingen består bl.a. af mayonnaise, creme fraiche, ketchup, tabasco, paprika og sennep. Jeg bruger en Taffel sennep, men tænker at de fleste slags sennep kan bruges. Jeg har også en opskrift på en anden burgerdressing, som minder meget om, nemlig denne Big Mac dressing, hvor der er drueagurker i. Prøv dressingen i min Crispy chicken burger eller disse pull apart burgers. Rigtig god fornøjelse!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Burgerdressing

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.

Ingredienser

Burgerdressing

Fremgangsmåde

Burgerdressing

Rør mayonnaise ud i creme fraichen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar