Bruschetta med mozzarella – Opskrift på italiensk bruschetta med mozzarella, tomat og balsamico glace. Jeg elsker bruschetta, som er en italiensk antipasto klassiker med sprødt ristet brød der gnides med hvidløg og toppes med tomater og olivenolie. Jeg laver altid bruschetta på denne måde: Ristet brød med olivenolie, som gnides med hvidløg efterfølgende og som toppes med en skive frisk mozzarella, tomater i tern med løg og basilikum og tilsidst balsamico glace. En super lækker forret eller som en del af et større tapasbord.
Prøv også min opskrift på bruschetta deluxe med burrata og bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!
Bruschetta med mozzarella
Ingredienser
Bruschetta med mozzarellaFremgangsmåde
Bruschetta med mozzarella
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Placer brødskiverne på en bageplade og pensl brød med en smule olivenolie. Rist brødene i ovnen i 10 min. eller indtil brødet er gyldent og sprødt.
Gnid hver brødskive med hvidløg.
Kom tomattern i en skål med rødløg, basilikum, olivenolie, salt og peber.
Kom en skive mozzarella på brødskiverne, top med tomatblandingen og balsamico glace. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar