Brownie med marcipan og nougat - Opskrift på konfektbrownie
Opskrifter Livsstil Shop

Brownie med marcipan og nougat

Brownie med marcipan og nougat – Opskrift på den lækreste konfektbrownie med nougat og marcipan. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med stykker af marcipan og nougat indeni og ovenpå. Brownien kan bages i løbet af julen, men den er også perfekt at serve til dessert på f.eks. nytårsaften. Brownien kan serveres med en kugle vaniljeis og hindbærcoulis, det er nemlig en rigtig klassiker, og de forskellige elementer smager så godt sammen.

Bag gerne brownien 1-2 dage inden servering, så den kan sætte sig og blive dejlig fudgy og helt perfekt. Rigtig god fornøjelse!

Brownie til 10-12 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 50 min.
Ingredienser

Brownie med marcipan og nougat

1 portion brownie fra denne opskrift

200 g nougat, skåret i tern

150 g marcipan, skåret i tern

Fremgangsmåde

Brownie med marcipan og nougat

Lav brownie dejen og kom halvdelen af dejen i en form på 21×21 cm beklædt med bagepapir. Fordel halvdelen af nougat og marcipan på dejen. Kom den anden halvdel dej på og det resterende nougat og marcipan.

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Bag brownien i ca. 35-40 min. Kagen må gerne være lidt ubagt i midten. Stil derfor kagen på køl i et par timer, så den kan sætte sig. Skær brownien ud og server den. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.