Brownie med marcipan og nougat – Opskrift på den lækreste konfektbrownie med nougat og marcipan. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med stykker af marcipan og nougat indeni og ovenpå. Brownien kan bages i løbet af julen, men den er også perfekt at serve til dessert på f.eks. nytårsaften. Brownien kan serveres med en kugle vaniljeis og hindbærcoulis, det er nemlig en rigtig klassiker, og de forskellige elementer smager så godt sammen.
Bag gerne brownien 1-2 dage inden servering, så den kan sætte sig og blive dejlig fudgy og helt perfekt. Rigtig god fornøjelse!
Brownie med marcipan og nougat
Ingredienser
Brownie med marcipan og nougatFremgangsmåde
Brownie med marcipan og nougat
Lav brownie dejen fra den bedste fudgy brownie og kom halvdelen af dejen i en form på 21×21 cm beklædt med bagepapir. Fordel halvdelen af nougat og marcipan på dejen. Kom den anden halvdel dej på og det resterende nougat og marcipan.
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Bag brownien i ca. 35-40 min. Kagen må gerne være lidt ubagt i midten. Stil derfor kagen på køl i et par timer, så den kan sætte sig. Skær brownien ud og server den. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar