Brownie cookies - Opskrift på de bedste chokoladecookies
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie cookies

Brownie cookies – Opskrift på de bedste brownie cookies som er en blanding mellem en cookie og en brownie. De lækreste chewy, sprøde, bløde og helt perfekte brownie chokoladecookies drysset med havsalt. Disse cookies smager så skønt! Jeg har faktisk delt en video på Instagram, hvor jeg viser hele fremgangsmåden. Brownie cookiesne kan nydes imens de stadig er lune eller også når de er kølet helt af – begge dele smager vidunderligt. Jeg har virkelig en svaghed for cookies, især dem der er helt sprøde udenpå og chewy indeni. I er også vilde med cookies her på bloggen, kan jeg se. I hvert fald er min opskrift på chocolate chunk cookies røget helt til tops – hver dag er der flere 1000 mennesker inde at kigge på den opskrift, tusind tak for det! Rigtig god fornøjelse!

 

Prøv også at bage disse brownie cookies med dulce de leche i midten! Kom 16 tsk. dulce de leche på et stykke bagepapir og frys det ned i ca. 20 minutter. Pres herefter dejen ud og fold den rundt om karamellen og rul til en kugle og bag som angivet i opskriften.

Brownie cookies

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 2 t.
Tilberedning 15 min.
I alt 2 t. 15 min.

Ingredienser

Brownie cookies (16 stk.)

Fremgangsmåde

Brownie cookies

Smelt chokolade og smør sammen i en skål i mikroovnen eller i en lille gryde ved svag varme. Stil det til side. Pisk brun farin, sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt – det tager ca. 5 minutter. Pisk chokoladeblandingen i æggemassen. Bland hvedemel, kakao og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i ca. 1 time indtil dejen er blevet fast.

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir og form ca. 12 lige store kugler med f.eks. en isske og placer dem på bagepladen, med god plads imellem hver kugle. Drys lidt salt på hver dejkugle. Bag cookies i ca. 12-14 minutter indtil de krakelerer og stadig er bløde indeni. Lad cookiesne køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

19 kommentarer
  1. Hvordan får du dine runde og flade ? Mine flader overhovedet ikke ud, hverken disse eller dine almindelige cookies, jeg har måtte masse begge typer flade når jeg tog dem ud og de blev bestemt ikke kønne ?

      1. Jeg formede dejen til kugler lige da jeg tog dejen ud af køleskabet, men måske skal dejen stå lidt, før den bliver bagt 🙂

  2. Jeg bagte dem her i går og jeg vil lyve vis jeg sagde at halvdelen ikke allerede var blevet spist? de smager helt fantastiske!! Jeg er vild med dine opskrifter

  3. Hej
    Jeg har bagt brownie cookies, i håbet om at jeg kan bruge dem om 14 dage? Kan de holde så længe? Kan de evt fryses når de er bagt?

  4. Ved du ca. hvor mange kalorier der er pr. 100g?
    Synes jeg har svært ved at gennemskue, vi har en i familien hvor det kunne være en god oplysning til

  5. Hej! Dine cookies ser så gode ud 🙂 Kan man lave dejen dagen før og sætte det i køleskabet, for at smagen evt. bliver bedre? Det plejer jeg nemlig at gøre med andre cookie opskrifterne.

Skriv en kommentar