Brownie cookies - Opskrift på de bedste chokoladecookies

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie cookies

Brownie cookies – Opskrift på de bedste brownie cookies som er en blanding mellem en cookie og en brownie. De lækreste chewy, sprøde, bløde og helt perfekte brownie chokoladecookies drysset med havsalt. Disse cookies smager så skønt! Jeg har faktisk delt en video på Instagram, hvor jeg viser hele fremgangsmåden. Brownie cookiesne kan nydes imens de stadig er lune eller også når de er kølet helt af – begge dele smager vidunderligt. Jeg har virkelig en svaghed for cookies, især dem der er helt sprøde udenpå og chewy indeni. I er også vilde med cookies her på bloggen, kan jeg se. I hvert fald er min opskrift på chocolate chunk cookies røget helt til tops – hver dag er der flere 1000 mennesker inde at kigge på den opskrift, tusind tak for det! Rigtig god fornøjelse!

 

Prøv også at bage disse brownie cookies med dulce de leche i midten! Kom 16 tsk. dulce de leche på et stykke bagepapir og frys det ned i ca. 20 minutter. Pres herefter dejen ud og fold den rundt om karamellen og rul til en kugle og bag som angivet i opskriften.

Brownie cookies

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 2 t.
Tilberedning 15 min.
I alt 2 t. 15 min.

Ingredienser

Brownie cookies

Fremgangsmåde

Brownie cookies

Smelt chokolade og smør sammen i en skål i mikroovnen eller i en lille gryde ved svag varme. Stil det til side. Pisk brun farin, sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt – det tager ca. 5 minutter. Pisk chokoladeblandingen i æggemassen. Bland hvedemel, kakao og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i ca. 1 time indtil dejen er blevet fast.

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir og form ca. 12 lige store kugler med f.eks. en isske og placer dem på bagepladen, med god plads imellem hver kugle. Drys lidt salt på hver dejkugle. Bag cookies i ca. 12-14 minutter indtil de krakelerer og stadig er bløde indeni. Lad cookiesne køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

19 kommentarer
  1. Hvordan får du dine runde og flade ? Mine flader overhovedet ikke ud, hverken disse eller dine almindelige cookies, jeg har måtte masse begge typer flade når jeg tog dem ud og de blev bestemt ikke kønne ?

      1. Jeg formede dejen til kugler lige da jeg tog dejen ud af køleskabet, men måske skal dejen stå lidt, før den bliver bagt 🙂

  2. Jeg bagte dem her i går og jeg vil lyve vis jeg sagde at halvdelen ikke allerede var blevet spist? de smager helt fantastiske!! Jeg er vild med dine opskrifter

  3. Hej
    Jeg har bagt brownie cookies, i håbet om at jeg kan bruge dem om 14 dage? Kan de holde så længe? Kan de evt fryses når de er bagt?

  4. Ved du ca. hvor mange kalorier der er pr. 100g?
    Synes jeg har svært ved at gennemskue, vi har en i familien hvor det kunne være en god oplysning til

  5. Hej! Dine cookies ser så gode ud 🙂 Kan man lave dejen dagen før og sætte det i køleskabet, for at smagen evt. bliver bedre? Det plejer jeg nemlig at gøre med andre cookie opskrifterne.

Skriv en kommentar